Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe stal voor Limburgse vastelaovesartiesten

Geplaatst opvrijdag 30 april 2021 - 20:18

Zo'n 25 bekende Limburgse (dialect)artiesten worden voortaan ondergebracht in een nieuw boekingskantoor.

Het bedrijf 'Nr 1 Artiesten' is ontstaan na een fusie van Nr-Eins, gerund door Rob Kubben, organisator van onder meer De11devande11de en zoon van Beppie Kraft, en het bedrijf CUE4 Events en Boekingen van Harold Pols.

Lees ook: Boekingskantoor Beppie Kraft overgenomen

Artiesten
Door het onderbrengen van artiesten als Beppie Kraft, Big Benny, Bjorn & Mieke, Guido Frissen, Ziesjoem, Marleen Rutten, Christel & Quinn, Paul & Leo en Henk & Ton is volgens een persbericht 'het grootste en meest veelzijdige boekingskantoor van de Limburgse entertainmentindustrie' ontstaan.

Troebel
Ook de Limburgse artiestenbranche ligt door de coronacrisis al ruim een jaar stil. En de vooruitzichten blijven troebel. Vrijdag maakte Andre Rieu bekend dat de Vrijthofconcerten in juli opnieuw zijn opgelast. Ook andere grote zomerevenementen, zoals het Oud Limburgs Schuttersfeest, zijn vanwege de corona-regels nog niet in staat om de organisatie weer op te pakken.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen