Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe stadsprinsen Heerlen, Roermond en Sittard bekend

Geplaatst opzondag 6 januari 2019 - 9:47

Dit weekend zijn de stadsprinsen van Heerlen, Roermond en Sittard bekendgemaakt.

De meest opvallende is die van De Marotte in Sittard.

Roda-verleden
Rob Goossens neemt daar de scepter over León Kaminski. Rob I heeft een Roda-verleden. Voordat hij bij L1 aan de slag ging werkte hij als perschef voor de Kerkradenaren. Bij een aantal Sittardse carnavalisten ligt zijn verleden bij de Koempels nogal gevoelig, zo blijkt uit de reacties op Facebook. Desondanks wordt hij toch vooral gefeliciteerd.

Roermond
Bij D'n Uul in Roermond is Marc II Brouns uitgeroepen als stadsprins. Hij is een bekend gezicht in de horeca van Roermond. Brouns is namelijk de uitbater van brasserie Baristas aan de Markt.

Heerlen
Pascal Thomas is de nieuwe prins van De Winkbülle in Heerlen. Pascal I is geboren en getogen in Kerkrade, maar is inmiddels al jaren een vaste waarde in de Heerlense vastelaovend.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen