Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe rol Roel Brouwers bij Roda JC

Geplaatst opdinsdag 30 juni 2020 - 11:56

Roel Brouwers blijft verbonden aan Roda JC Kerkrade. De oud-verdediger zal in zijn nieuwe rol twee functies vervullen.

Brouwers blijft actief bij het eerste elftal in een rol als specialistentrainer. Daarnaast zal hij ook de leiding krijgen over Roda JC Onder 18.

Kans
Afgelopen seizoen maakte hij ook al deel uit van de technische staf van Roda JC. Nu krijgt hij daar dus een eigen team bij. Op de website van de club laat hij weten blij te zijn met deze kans: "Ik sta aan het begin van mijn trainerscarrière. Ik ben enorm tevreden dat ik het aankomende seizoen wederom mijn steentje mag bijdragen aan het ontwikkelen van de spelers. Ik hoop veel van Jurgen en de overige stafleden te leren. Daarnaast vind ik het prettig dat de club mij de kans geeft om mezelf als hoofdtrainer te ontwikkelen bij de O18 van Roda JC."

Loopbaan
Brouwers begon zijn loopbaan in 2001 bij Roda JC, als verdediger uit de eigen opleiding en speelde in totaal 57 wedstrijden.. Daarna vervolgde hij zijn loopbaan in Duitsland, waar hij met Borussia Mönchengladbach 156 Bundesliga-duels speelde. In oktober 2016 beëindigde Brouwers zijn carrière als profvoetballer bij Roda JC.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen