Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Roda JC-trainer valt in de smaak bij fans

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 10:23

De nieuwe trainer van Roda JC Kerkrade, Jean-Paul de Jong heeft meteen een goede indruk achtergelaten bij de eerste training van Roda.

De Jong liep tijdens de training de tribune op om tientallen fans uit te nodigen op het veld.

Goede sfeer
Daar mochten de supporters in de dug-out zitten en met de spelers op de foto. Veel fans zijn gecharmeerd van deze actie. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Er hangt een goede sfeer."

Nieuwe spelers
Er stonden woensdagochtend 15 spelers op het veld. Waaronder geen enkele nieuwe aanwinst of proefspeler. Vermoedelijk trainen morgen de eerste testspelers mee bij de Koempels. De club wil dit echter nog niet bevestigen. Ook Henk Dijkhuizen trainde nog mee ook al heeft hij geen contract meer bij Roda JC. De club laat wel weten naarstig op zoek te zijn naar nieuwe spelers.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen