Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Roda JC-trainer valt in de smaak bij fans

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 10:23

De nieuwe trainer van Roda JC Kerkrade, Jean-Paul de Jong heeft meteen een goede indruk achtergelaten bij de eerste training van Roda.

De Jong liep tijdens de training de tribune op om tientallen fans uit te nodigen op het veld.

Goede sfeer
Daar mochten de supporters in de dug-out zitten en met de spelers op de foto. Veel fans zijn gecharmeerd van deze actie. "Dit hebben we nog nooit meegemaakt. Er hangt een goede sfeer."

Nieuwe spelers
Er stonden woensdagochtend 15 spelers op het veld. Waaronder geen enkele nieuwe aanwinst of proefspeler. Vermoedelijk trainen morgen de eerste testspelers mee bij de Koempels. De club wil dit echter nog niet bevestigen. Ook Henk Dijkhuizen trainde nog mee ook al heeft hij geen contract meer bij Roda JC. De club laat wel weten naarstig op zoek te zijn naar nieuwe spelers.

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen