Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Roda-eigenaar doet aandelen Murcia van de hand

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 15:26

Niets lijkt een overname van de aandelen van Roda JC door de nieuwe eigenaar Mauricio García de la Vega meer in de weg te staan. De Mexicaanse investeerder doet de aandelen in voetbalclub Real Murcia van de hand.

Dat meldt Real Murcia News op Twitter.

Belang
García de la Vega had nog steeds een belang in de Spaanse club. Dat zou een probleem kunnen opleveren met de KNVB, die de overname van Roda nog moet goedkeuren. "Ik heb inderdaad nog aandelen van Murcia", zei hij eerder tijdens een interview met L1. "Probleem was dat ik die aandelen niet kon vertalen in zeggenschap bij de club. Maar ik zal zeker voldoen aan de voorwaarden van de KNVB." Als het nodig is, zou hij zijn belang in Murcia van de hand doen.
Volgens De Limburger is in overleg met de KNVB besloten om die toch al te verkopen.

Lees ook: 'Play-offs voor Roda komend jaar, dan kan alles gebeuren'

De 51-jarige investeerder redde Roda JC begin juni van de ondergang door de club over te nemen. Hij nam bijna 80 procent van de aandelen over. De overige 20 procent blijft in handen van de Zwitserse-Rus Aleksei Korotaev.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen