Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe reclamecampagne wil Zuid-Limburgers trots maken

Geplaatst opwoensdag 18 november 2015 - 16:52

Om na de rest van Nederland nu ook de Zuid-Limburgers zelf te laten zien dat het leuk is om in dit landsdeel te wonen en werken, is een nieuwe reclamecampagne van start gegaan.

De campagne wil de inwoners zelfbewuster en trotser maken. "Want je eigen regio aan de man brengen, begint bij de eigen inwoners", zegt communicatie-adviseur Paul ’t Lam in Dagblad de Limburger en het Limburgs Dagblad.

Wetenswaardigheden
Op posters, in advertenties en in spotjes worden gedurende drie maanden allerlei wetenswaardigheden genoemd: feitjes die tot nu toe wel in kleine kring bekend zijn, maar die goed zijn voor de beeldvorming

Kosten
Volgens Paul ’t Lam kost de nieuwe campagne minder dan de helft van de ‘Zuid-Limburg, je zal er maar wonen’-campagne, die sinds 2008 met tussenpozen op de nationale tv-zenders te zien was.

Meer over de campagne donderdag in de Limburgse kranten.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Vlogster moet Limburg hipper imago geven
Putdeksel rioolput
Rol voor mondkapjes in jaarlijkse rioolcampagne
Korenwolf, veldhamster stock
Korenwolfproject veelbelovend, maar toch gaat het slecht
VVD: Mark Verheijen nam geen geld aan
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen