Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe pastoor voor Banholt, Noorbeek en Reijmerstok

Geplaatst opzondag 28 juni 2020 - 11:00

Pastoor Paul Tervoort (65) wordt de nieuwe pastoor van het Zuid-Limburgse parochiecluster Terlinden. Hij volgt pastoor René Graat op, die in april overleed aan het coronavirus.

Tervoort begint in september als pastoor van de parochies Banholt, Noorbeek en Reijmerstok.

Lees ook: Pastoor Graat overleden door coronavirus

Weert
Paul Tervoort is al 12 jaar pastoor in Weert, Boshoven en Laar. Hij groeide op in Heerlen. Tervoort werd in 1995 tot priester gewijd en werkte onder meer als kapelaan in Oldenzaal en als als pastoor van zes parochies in de Achterhoek. In 2008 keerde hij terug naar Limburg.

Horst
Ook in Horst aan de Maas is er een nieuwe pastoor. Wilson Varela (41) wordt benoemd tot deken van het dekenaat Horst-Helden, zo meldt NieuwsuitHorstaandemaas.nl. Hij volgt Deken Alexander de Graaf Woutering op, die onlangs door het Bisdom Roermond gevraagd is om de opengevallen plaats van Plebaan-deken Roermond te vervullen.Pastoor Wilson Varela werd geboren in Colombia maar is inmiddels meer dan 20 jaar in Nederland en heeft sinds 2018 ook de Nederlandse nationaliteit.

Het OLS gaat door! Download de gratis app en schiet 5 juli mee met je eigen team.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen