Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe partner voor badmintonster Cheryl Seinen

Geplaatst opdinsdag 22 januari 2019 - 9:00

Badmintonster Cheryl Seinen uit Roermond heeft een nieuwe partner in het gemengd dubbel. Jacco Arends gaat met haar het kwalificatietraject voor de Olympische Spelen in.

Arends was de laatste jaren de vaste partner van Selena Piek. Volgens Arends hebben de technische staf en Piek deze beslissing genomen.

Flinke klap
"Het is best wel een klap voor mij. Het olympische kwalificatietraject komt eraan. Als we dan toch van speelpartner moeten wisselen, had dat besluit een half jaar geleden of zelfs nog eerder moeten vallen. Het is echter zoals het is. Ik ga verder met Cheryl Seinen en met Ruben Jille in het mannendubbel", aldus Arends.

De 23-jarige Seinen vormt al een duo met Selena Piek in het vrouwendubbelspel.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen