Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe ontwikkelingen in onderzoek zaak Nicky Verstappen

Geplaatst opdinsdag 23 mei 2017 - 9:07

Er zijn nieuwe ontwikkelingen in het onderzoek naar de dood van Nicky Verstappen. Politie en justitie kondigen daarover een persconferentie aan waarin ze meer uitleg geven.

Nicky Verstappen uit Heibloem werd in 1998 dood gevonden op de Brunssummerheide. De doodsoorzaak werd nooit opgehelderd en een verdachte werd nooit gevonden.

Persconferentie
Hoofdofficier van justitie Roger Bos en politiechef Gery Veldhuis geven om 12:30 uur bij het Openbaar Ministerie in Maastricht een toelichting aan de pers over ontwikkelingen in het onderzoek.

Bekijk: Tijdlijn zaak Nicky Verstappen

Negentien jaar
Voor het onderzoek werd de afgelopen negentien jaar alles uit de kast gehaald door de opsporingsinstanties, maar zonder succes. Verschillende onderzoeksteams werden ingezet en tot twee keer toe werd een groep mannen gevraagd om vrijwillig DNA af te staan. Zelfs van een man die inmiddels was overleden en mogelijk te maken had met de zaak, werd DNA afgenomen. Maar ook dat leverde geen doorbraak op.

De persconferentie wordt live uitgezonden op L1 Radio en Televisie en is ook online te volgen via 1Limburg en L1.nl.

Lees meer over de zaak Nicky Verstappen.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italië winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Natuurgebied Brunssummerheide
Onderzoeksteam bracht nieuwe ontwikkelingen aan het licht
Nicky Verstappen
LIVE: Persconferentie over onderzoek dood Nicky Verstappen
Tientallen tips over verblijfplaats verdachte Jos Brech
Mysterieuze dood Nicky Verstappen: vragen en antwoorden
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen