Nieuw festival in Heerlen rond Vaderdag

Poppodium Nieuwe Nor organiseert een nieuw familie- en popfestival in Heerlen.

Zien: nog nieuwere poppodium Nieuwe Nor

Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen geeft een kijkje in de 'nog nieuwere Nor'.

Volle bak bij metal-draaiende burgemeester

Met burgemeester Emile Roemer achter de draaitafels was het zondagavond volle bak in het Heerlense poppodium Nieuwe Nor.

Poppodium
Nieuwe Nor eert slachtoffer Pinkpopdrama met muziek

Met muziek staat poppodium Nieuwe Nor in Heerlen komende maand stil bij het Pinkpopdrama.

Punkband zamelt producten in voor de Voedselbank

De Britse folkpunkband Ferocious Dog verzamelde donderdagavond lang houdbare producten voor de Voedselbank Limburg-Zuid.

Parkstad wil jeugdige muzikanten samen gaan opleiden

Verschillende organisaties in de Parkstad-regio gaan samen proberen de jeugd te interesseren in het maken van muziek.

Emile Roemer als metal-dj in Nieuwe Nor te bewonderen

Waarnemend burgemeester van Heerlen Emile Roemer neemt binnenkort als metal-dj plaats achter de draaitafel in poppodium Nieuwe Nor.

Nieuwe ticketsite voor Limburgse poppodia

Vijf Limburgse poppodia stappen vanaf maandag over op het nieuwe ticketverkoopsysteem Eventix.

Discobal wordt sloopkogel: laatste kans Studio 54

Voordat de discoballen plaatsmaken voor de sloopkogel, kan er zondagavond voor de allerlaatste keer gedanst worden in de ooit roemruchte discotheek Studio 54 in Heerlen.

Lul-niet-lollies tegen oeverloos geklets in Nieuwe Nor

Poppodium Nieuwe Nor in Heerlen gaat lul-niet-lollies uitdelen om een eind te maken aan kwebbelend publiek bij concerten.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda