Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Monopoly: Wordt de Cauberg de wielren-Kalverstraat?

Geplaatst opdonderdag 21 mei 2020 - 19:33

De Valkenburgse Cauberg maakt kans op een prominente plek op de wielrenversie van het populaire bordspel Monopoly.

Dat de Limburgse heuvel een plekje krijgt op het bord, is al duidelijk, alleen hoe duur de scherprechter van de Amstel Gold Race gaat zijn, moet nog worden beslist.

Acht kanshebbers
Wielerfans mogen nog tot en met 29 mei stemmen op de wielerlocatie die de plek van de Kalverstraat op het bord moet innemen. De Cauberg neemt het in de verkiezing op tegen zeven andere iconische plekken in de wielerhistorie voor het duurste vakje op het bord. Behalve de Valkenburgse klim maken ook onder meer de Poggio uit Milan-Sanremo, de wielerbaan van Roubaix (Parijs-Roubaix) en de Rédoute uit Luik-Bastenaken-Luik kans om de wielren-Kalverstraat te worden.

Het bordspel is een initiatief van het Belgische Squadra Sports en moet in november verkrijgbaar zijn.

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen