Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Maastrichtse danceclub op wereldwijde lijst

Geplaatst opwoensdag 23 november 2016 - 7:26

Dancegelegenheid Complex in Maastricht is opgenomen in een wereldwijde lijst met 'de beste clubs voor house en techno'.

Het gaat om de Techno Traveller Map. Die verzamelt de interessantste clubs ter wereld.

Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
In Nederland zijn maar enkele plekken opgenomen: naast Complex in Maastricht twee plekken in Rotterdam (Transport en BAR), eentje in Utrecht (Basis) en vier plekken in Amsterdam (Shelter, Gashouder, De School en De Marktkantine). In deze omgeving zijn naast Complex verder Labyrinth Club in Hasselt opgenomen en Le Cadran en L’Escalier Café in Luik.

De Techno Traveller Map is vooral bedoeld om toeristen op weg te helpen en is samengesteld door Parijzenaar Matthieu Rodrigues.

Prijs
Ondertussen kan de gelegenheid in Maastricht maandagavond een van de Entree Hospitality & Style Awards winnen. Complex is in de race als Best Club Venue en neemt het op tegen drie Amsterdamse zaken (Curtain Club, De School en Supperclub) en eentje in Rotterdam (Trash). De prijzen worden uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Maastricht Music Hall
De Maastrichtse club Complex ging in september open nadat de organisatie sinds april had proefgedraaid in het pand aan de Griend, dat eerder de Maastricht Music Hall heette. Organisatoren Luc Boers en Hans Paul Nieskens willen met vijftig evenementen jaarlijks 30.000 tot 40.000 bezoekers trekken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen