Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Maastrichtse danceclub op wereldwijde lijst

Geplaatst opwoensdag 23 november 2016 - 7:26

Dancegelegenheid Complex in Maastricht is opgenomen in een wereldwijde lijst met 'de beste clubs voor house en techno'.

Het gaat om de Techno Traveller Map. Die verzamelt de interessantste clubs ter wereld.

Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
In Nederland zijn maar enkele plekken opgenomen: naast Complex in Maastricht twee plekken in Rotterdam (Transport en BAR), eentje in Utrecht (Basis) en vier plekken in Amsterdam (Shelter, Gashouder, De School en De Marktkantine). In deze omgeving zijn naast Complex verder Labyrinth Club in Hasselt opgenomen en Le Cadran en L’Escalier Café in Luik.

De Techno Traveller Map is vooral bedoeld om toeristen op weg te helpen en is samengesteld door Parijzenaar Matthieu Rodrigues.

Prijs
Ondertussen kan de gelegenheid in Maastricht maandagavond een van de Entree Hospitality & Style Awards winnen. Complex is in de race als Best Club Venue en neemt het op tegen drie Amsterdamse zaken (Curtain Club, De School en Supperclub) en eentje in Rotterdam (Trash). De prijzen worden uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Maastricht Music Hall
De Maastrichtse club Complex ging in september open nadat de organisatie sinds april had proefgedraaid in het pand aan de Griend, dat eerder de Maastricht Music Hall heette. Organisatoren Luc Boers en Hans Paul Nieskens willen met vijftig evenementen jaarlijks 30.000 tot 40.000 bezoekers trekken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen