Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Maastrichtse danceclub op wereldwijde lijst

Geplaatst opwoensdag 23 november 2016 - 7:26

Dancegelegenheid Complex in Maastricht is opgenomen in een wereldwijde lijst met 'de beste clubs voor house en techno'.

Het gaat om de Techno Traveller Map. Die verzamelt de interessantste clubs ter wereld.

Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
In Nederland zijn maar enkele plekken opgenomen: naast Complex in Maastricht twee plekken in Rotterdam (Transport en BAR), eentje in Utrecht (Basis) en vier plekken in Amsterdam (Shelter, Gashouder, De School en De Marktkantine). In deze omgeving zijn naast Complex verder Labyrinth Club in Hasselt opgenomen en Le Cadran en L’Escalier Café in Luik.

De Techno Traveller Map is vooral bedoeld om toeristen op weg te helpen en is samengesteld door Parijzenaar Matthieu Rodrigues.

Prijs
Ondertussen kan de gelegenheid in Maastricht maandagavond een van de Entree Hospitality & Style Awards winnen. Complex is in de race als Best Club Venue en neemt het op tegen drie Amsterdamse zaken (Curtain Club, De School en Supperclub) en eentje in Rotterdam (Trash). De prijzen worden uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Maastricht Music Hall
De Maastrichtse club Complex ging in september open nadat de organisatie sinds april had proefgedraaid in het pand aan de Griend, dat eerder de Maastricht Music Hall heette. Organisatoren Luc Boers en Hans Paul Nieskens willen met vijftig evenementen jaarlijks 30.000 tot 40.000 bezoekers trekken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen