Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Maastrichtse danceclub op wereldwijde lijst

Geplaatst opwoensdag 23 november 2016 - 7:26

Dancegelegenheid Complex in Maastricht is opgenomen in een wereldwijde lijst met 'de beste clubs voor house en techno'.

Het gaat om de Techno Traveller Map. Die verzamelt de interessantste clubs ter wereld.

Rotterdam, Utrecht en Amsterdam
In Nederland zijn maar enkele plekken opgenomen: naast Complex in Maastricht twee plekken in Rotterdam (Transport en BAR), eentje in Utrecht (Basis) en vier plekken in Amsterdam (Shelter, Gashouder, De School en De Marktkantine). In deze omgeving zijn naast Complex verder Labyrinth Club in Hasselt opgenomen en Le Cadran en L’Escalier Café in Luik.

De Techno Traveller Map is vooral bedoeld om toeristen op weg te helpen en is samengesteld door Parijzenaar Matthieu Rodrigues.

Prijs
Ondertussen kan de gelegenheid in Maastricht maandagavond een van de Entree Hospitality & Style Awards winnen. Complex is in de race als Best Club Venue en neemt het op tegen drie Amsterdamse zaken (Curtain Club, De School en Supperclub) en eentje in Rotterdam (Trash). De prijzen worden uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Maastricht Music Hall
De Maastrichtse club Complex ging in september open nadat de organisatie sinds april had proefgedraaid in het pand aan de Griend, dat eerder de Maastricht Music Hall heette. Organisatoren Luc Boers en Hans Paul Nieskens willen met vijftig evenementen jaarlijks 30.000 tot 40.000 bezoekers trekken.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen