Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Maastrichtse danceclub maakt kans op prijs

Geplaatst opdonderdag 22 september 2016 - 16:58

De nieuwe danceclub Complex in Maastricht is genomineerd als Best Club Venue bij de Entree Hospitality & Style Awards.

Die worden 28 november uitgereikt in Studio 21 in Hilversum.

Overdonderd
De club, die dit weekeinde officieel de deuren opent in de Maastricht Music Hall met een show van techno-dj Jeff Mills, neemt het op tegen drie Amsterdamse zaken (Curtain Club, De School en Supperclub) en eentje in Rotterdam (Trash). Uitbaters Luc Boers en Hans Paul Nieskens zijn overdonderd door de nominatie en apetrots, zeggen ze vrijdag in een interview in De Limburger.

Club met niveau
De Maastricht Music Hall lag de afgelopen jaren op zijn gat. Maar zeer sporadisch werd er een evenement georganiseerd en er werd vooral geklaagd over de volgens velen slechte akoestiek van het gebouw. Nieskens: "Veel mensen zeiden dat het geen zin had om energie in deze zaal te steken, maar Luc en ik zagen dat er echt iets van te maken viel. We gaan onszelf niet op de borst kloppen, maar we zijn vol passie aan de slag gegaan." Boers: "Het gaat mij erom dat het hier voor mensen voelt alsof ze uitgaan in Amsterdam, in een club met niveau, maar met als voordeel dat je supersnel thuis bent."

40.000 bezoekers
Sinds april is proefgedraaid in Complex. Intussen hebben al 16.000 mensen de club bezocht. De organisatoren willen met vijftig evenementen jaarlijks 30.000 tot 40.000 bezoekers trekken.

Een interview met uitbaters Luc Boers en Hans Paul Nieskens is vrijdag te lezen in De Limburger.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen