Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe leider Mike Teunissen: 'Had liever de rit gewonnen'

Geplaatst opvrijdag 17 mei 2019 - 20:05

Wielrenner Mike Teunissen is vrijdagmiddag in de vierde rit van de Vierdaagse van Duinkerke als derde over de finish gekomen en dat bleek genoeg om de leiderstrui over te nemen van ploegmaat Dylan Groenwegen.

Met de ritwinst voor Bryan Coquard en Clement Venturini, die tweede werd, kwam de Ysselsteyner in Frans gezelschap op het podium te staan.

Troostprijs
Teunissen, die in de eerste drie etappes van de rittenkoers de taak kreeg om Dylan Groenwegen keurig af te zetten voor de massasprint, kreeg vrijdag zelf de kans om de klus te klaren. Volgens Wielerflits is de nieuwe leider niet helemaal tevreden met het resultaat: "Die leiderstrui is een leuke troostprijs, maar ik had liever de ritzege gepakt."

Dubbele kansen
In een groepje van twaalf renners ging Teunissen samen met teamgenoot Amund Grøndahl Jansen richting de finish. Jansen fungeerde als springplank om de kansen op de ritwinst voor Jumbo te verdubbelen. Hij demarreerde tweemaal maar mocht van de rest niet wegblijven. Uiteindelijk kwam Teunissen in de sprint niet verder dan een derde plek.

Zaterdag vertrekt het peloton voor de vijfde etappe van de Vierdaagse van Duinkerke, die zes dagen duurt, richting Cassel. De 181,5 kilometerlange etappe wordt beschouwd als de koninginnenrit.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen