Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe laptop na laffe diefstal uit kliniek Kerkrade

Geplaatst opdonderdag 16 november 2017 - 22:50

Een Kerkraadse stichting was zo aangegrepen door het verhaal over een diefstal van een laptop uit een revalidatiekliniek in Kerkrade, dat ze geld hebben ingezameld om een nieuwe te kopen.

De laptop werd begin deze maand gestolen uit zorg- en revalidatiecentrum Hambos in Kerkrade.

Amputatie
De laptop was van een patiënte die vanwege een beenamputatie nog een hele tijd in de kliniek moet blijven. Ze gebruikte de laptop om contact te houden met de buitenwereld.

Lees ook: Triest: laptop gestolen uit revalidatiekliniek

De Stichting Kerkrade Leeft Kerkrade Geeft vond het zo triest, dat ze ervoor gezorgd hebben dat er een nieuwe laptop gekocht kon worden. Donderdag werd die aan de vrouw overhandigd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen