Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe koers Designer Outlet: bellboys en viplounges

Geplaatst opzaterdag 21 april 2018 - 12:51

Het Designer Outlet in Roermond gaat een nieuwe koers inzetten door zich meer te richten op klanten met een goedgevulde portemonnee.

Zo zouden er bellboys moeten komen om zware tassen te sjouwen, luxe viplounges met privé-paskamers en wordt er gedacht aan een gebedsruimte voor alle religies. Dat laat directeur Rudolf van Gompel aan de Limburger weten.

Samenwerking
Met de plannen wil het outlet zich meer gaan focussen op de service en beleving van de klant in plaats van uitbreiding van de winkels. Van Rompel vertelt in de krant dat hij daarbij nadrukkelijk de samenwerking met de stad gaat opzoeken zodat het centrum en het outlet elkaar gaan versterken.

Designer Outlet Roermond hoopt met de nieuwe koers het huidige bezoekersaantal van 7,4 miljoen per jaar te kunnen laten stijgen naar 10 miljoen in 2021.

Je kan weer stemmen voor de L1mbo Top 100. Vul het stemformulier in.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
De Henk Bakt Bakwedstrijd: wie wordt de beste hobbybakker van Limburg?

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Je bakt je lekkernij thuis in je eigen keuken en neemt het mee naar de radio-uitzending van Plat-eweg waar het live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt!

Zo ziet de Henk Bakt Bakwedstrijd uit
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen