Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe kerstboom voor gedupeerde Marleen Rutten

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 19:45

Zangeres Marleen Rutten heeft vrijdag een nieuwe kerstboom gekregen. Eerder werd haar versierde kerstboom gestolen, na de opnames van de videoclip voor het Voedselbanklied.

Ook Marleen was met stomheid geslagen. "Zo leuk met de kinderen de boom versierd, en dan hoor je 's morgens dat de boom gestolen is. Ik vind het te absurd voor woorden", zo vertelt de zangeres van het lied #Deildiengelök.

Veel verontwaardiging
Het bericht over de diefstal zorgde voor veel verontwaardiging. De medewerkers van een Roermonds tuincentrum waren zo geraakt door de kerstboomroof, dat ze besloten om een boom met lampjes te sponsoren aan Marleen en aan de Voedselbank.

Hard nodig
De zangeres uit Hunsel haalde vrijdag persoonlijk de kerstboom op en reisde mee naar de Voedselbank in Roermond om de cliënten een beetje in de kerstsfeer te brengen. "Ik heb nog even met Piet van de Voedselbank Roermond gesproken, en dan sta je weer met twee voeten op de grond. Dan merk je hoe hard het nodig is. Ik ben heel blij dat er zoveel mensen gereageerd hebben en ook echt daadwerkelijk iets gaan doen voor de Voedselbank."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!