Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe kerstboom voor gedupeerde Marleen Rutten

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 19:45

Zangeres Marleen Rutten heeft vrijdag een nieuwe kerstboom gekregen. Eerder werd haar versierde kerstboom gestolen, na de opnames van de videoclip voor het Voedselbanklied.

Ook Marleen was met stomheid geslagen. "Zo leuk met de kinderen de boom versierd, en dan hoor je 's morgens dat de boom gestolen is. Ik vind het te absurd voor woorden", zo vertelt de zangeres van het lied #Deildiengelök.

Veel verontwaardiging
Het bericht over de diefstal zorgde voor veel verontwaardiging. De medewerkers van een Roermonds tuincentrum waren zo geraakt door de kerstboomroof, dat ze besloten om een boom met lampjes te sponsoren aan Marleen en aan de Voedselbank.

Hard nodig
De zangeres uit Hunsel haalde vrijdag persoonlijk de kerstboom op en reisde mee naar de Voedselbank in Roermond om de cliënten een beetje in de kerstsfeer te brengen. "Ik heb nog even met Piet van de Voedselbank Roermond gesproken, en dan sta je weer met twee voeten op de grond. Dan merk je hoe hard het nodig is. Ik ben heel blij dat er zoveel mensen gereageerd hebben en ook echt daadwerkelijk iets gaan doen voor de Voedselbank."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Pinkpop-kaarten
Uitgelicht
Win twee Pinkpop weekendkaarten en campingplaats
Inschrijven
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
EK Triathlon in Weert live op L1.nl
Uitgelicht
EK Triathlon in Weert live op 1Limburg en L1.nl

Zwemmen, fietsen en hardlopen: ook in 2019 belooft de Stadstriathlon in Weert wederom een waar spektakel én een slijtageslag te worden. Het evenement is dit jaar tevens het decor van het EK Triathlon. L1 en 1Limburg zijn er live bij.

Je kunt beelden de races via livestreams volgen op 31 mei t/m 2 juni.

Bekijk hier de livestreams
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda
L1mbo Top 100
Uitgelicht
Stem op je favoriete Limburgse liedje!

Voor de 23e keer wordt de L1mbo Top 100 met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 30 mei 2019. En jij zorgt voor de samenstelling van de lijst!

Breng hier je stem uit