Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe kerstboom voor gedupeerde Marleen Rutten

Geplaatst opvrijdag 30 november 2018 - 19:45

Zangeres Marleen Rutten heeft vrijdag een nieuwe kerstboom gekregen. Eerder werd haar versierde kerstboom gestolen, na de opnames van de videoclip voor het Voedselbanklied.

Ook Marleen was met stomheid geslagen. "Zo leuk met de kinderen de boom versierd, en dan hoor je 's morgens dat de boom gestolen is. Ik vind het te absurd voor woorden", zo vertelt de zangeres van het lied #Deildiengelök.

Veel verontwaardiging
Het bericht over de diefstal zorgde voor veel verontwaardiging. De medewerkers van een Roermonds tuincentrum waren zo geraakt door de kerstboomroof, dat ze besloten om een boom met lampjes te sponsoren aan Marleen en aan de Voedselbank.

Hard nodig
De zangeres uit Hunsel haalde vrijdag persoonlijk de kerstboom op en reisde mee naar de Voedselbank in Roermond om de cliënten een beetje in de kerstsfeer te brengen. "Ik heb nog even met Piet van de Voedselbank Roermond gesproken, en dan sta je weer met twee voeten op de grond. Dan merk je hoe hard het nodig is. Ik ben heel blij dat er zoveel mensen gereageerd hebben en ook echt daadwerkelijk iets gaan doen voor de Voedselbank."

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Overzicht
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!