Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe invulling voor Reus van Schimmert

Geplaatst opwoensdag 28 februari 2018 - 6:00

Er komt een nieuwe invulling voor de watertoren van Schimmert.

De toren, die ook wel de Reus van Schimmert wordt genoemd, moet een marktplaats worden waar lokale producten centraal staan.

Uitzicht centraal
De producten worden er te koop aangeboden, maar ze zijn er ook te proeven in een brasserie. Het aanbod wordt begrensd door het uitzicht vanuit de watertoren: "Eten en drinken zover je kunt kijken", aldus eigenaar Nico Eurelings.

Datacenter
Eerder lanceerde eigenaar Eurelings nog een plan voor een datacenter in de Reus van Schimmert. De warmte van dit datacenter zou worden gebruikt voor het verwarmen van huishoudens in de buurt. Dat plan is afgeketst omdat dit niet rendabel bleek te zijn.

Marktplaats
Nu is er dus het nieuwe plan voor de
marktplaats. Eurelings hoopt eind 2019, begin 2020 de eerste gasten in de watertoren te kunnen ontvangen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen