Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe inbrekerstruc: plakband op deurbel

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 12:39

Het inbrekersgilde heeft in deze vakantieperiode in Blerick een nieuwe truc toegepast om te kijken of iemand thuis is. Met plakband wordt de deurbel afgeplakt.

Dat schrijft Omroep Venlo.

Tape
Als bewoners niet thuis zijn, kunnen ze de tape uiteraard niet weghalen. Inbrekers weten dan genoeg. In Blerick is deze plakbandtruc de laatste tijd een aantal keer gebruikt.

Meldingen
De lokale omroep meldt dat bij Wijkoverleg Blerick verschillende meldingen van bezorgde bewoners zijn binnengekomen. De voorzitter van het wijkoverleg spreekt over een nieuwe truc. Eerder werd een andere manier gebruikt om te peilen of mensen wel of niet thuis zijn, vertelt hij. Inbrekers leggen een grote steen op de oprit en checken of deze wordt weggehaald of niet.

Het advies is om de politie te bellen als er bij huis iets verdachts wordt aangetroffen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen