Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe impuls voor Kerstparade dankzij forse lening

Geplaatst opzaterdag 14 april 2018 - 8:17

De kerstparade in Valkenburg moet vernieuwd worden, maar de organisatie heeft daar zelf niet voldoende geld voor. Daarom heeft de gemeente bij hoge uitzondering een forse lening toegezegd.

De optocht is een belangrijk onderdeel van het succes van Valkenburg Kerststad. Daarom springt de gemeente bij met een lening van 56.000 euro. Dat meldt De Limburger.

Terugbetalen
Met het geld kan de organisatie de wagens in de stoet vernieuwen. Dat is nodig om de kerstparade succesvol te houden. Volgens de krant moet de organisatie de lening over de komende vijf jaar terugbetalen. Daarnaast eist de gemeente dat de nieuwe wagens goed verzekerd worden en een beveiligde stalling krijgen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen