Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe glansrol voor gamebabe Stefanie Joosten

Geplaatst opzaterdag 24 november 2018 - 9:58

De Roermondse gamebabe Stefanie Joosten is begin volgend jaar te bewonderen in de videogeame Spacelords.

Het model heeft de stem ingesproken van Sööma, een nieuw karakter dat begin 2019 aan het spel wordt toegevoegd.

Eer
"Het is een hele eer om Sööma te spelen", zegt de 30-jarige Roermondse in een video van ontwikkelaar MercurySteam. "Ik hoop dat jullie haar leuk vinden en dat jullie vaak met haar zullen spelen."

Lees ook: Model Stefanie Joosten schittert in nieuwe game en film

Quiet
Joosten is vooral bekend als het karakter Quiet. Voor de zwijgzame en rondborstige sluipschutter uit de game Metal Gear Solid The Phantom Pain zijn de bewegingen, het lichaam en de gezichtsuitdrukking van de Limburgse gamebabe ingescand. Door haar rol in de populaire Japanse game werd ze wereldberoemd.

Spacelords
Fans van Quiet kunnen dus hun hart ophalen met Spacelords. Hoewel Joosten fysiek niet echt te bewonderen is in het spel kunnen ze haar stem wel horen. Spacelords is sinds augustus de nieuwe titel van Raiders of the Broken Planet. Het karakter dat Joosten vertolkt, zal begin 2019 aan de game worden toegevoegd.

Lees ook: Gamers verkneukelen zich: nieuwe rol voor Stefanie Joosten?

Steun jij ook 'L1 Samen voor de Voedselbank'? Meld je actie aan.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen