Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe Fortuna-verdediger: 'Geen wonderen verwachten'

Geplaatst opvrijdag 22 februari 2019 - 17:35

Nieuwbakken Fortuna-verdediger Calvin Mac-Intosch heeft een missie in Sittard. "We moeten zorgen dat we de nul houden. Of in ieder geval zo min mogelijk tegendoelpunten krijgen."

Daar staat hij de spijker op zijn kop. Mac-Intosch is gehaald om het gat in de verdediging van Fortuna (deels) te dichten.

Wonderen
Zijn nieuwe ploeg kreeg de afgelopen weken 22 doelpunten om de oren. "Ik ben gehaald als verdediger. Maar ik kan geen wonderen verrichten, wij moeten dit als team doen", zegt Mac-Intosch.

De dupe
Assistent-trainer Kevin Hofland beaamt dat. "Uiteindelijk ben je als verdediger de dupe. Maar we hebben ook aanvallend veel fout gedaan." Hoofdtrainer René Eijer is ziek, daarom leidde Hofland vrijdag de Fortuna-training. "We moeten onze rug rechten, uiteindelijk hebben wij dit seizoen maar drie slechte wedstrijden gespeeld."

Noorwegen
Calvin Mac-Intosch stapt vrijdagochtend voldaan van het trainingsveld. Hij is weer terug in Nederland, na een kort avontuur in Noorwegen. "Ik ga in Sittard wonen." Hofland wilde nog niet zeggen of de nieuwe verdediger een basisplaats krijgt zaterdag tegen Heerenveen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen