Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Fortuna-trainer mag meteen pittige puzzel leggen

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 15:36

In de laatste thuiswedstrijd van 2015 moet Fortuna Sittard het vrijdag opnemen tegen FC Emmen. De nieuwe trainer Ben van Dael mag meteen een pittige puzzel leggen.

De van VVV overgekomen oefenmeester mist naast de langdurig geblesseerden Tim Janssen en Raymond Fafiani ook Jordy ter Borgh en Youri Loen door blessures.

Schorsing
Ook aanvoerder Roel Janssen ontbreekt tegen de noorderlingen. Zijn gele kaart tegen VVV leverde hem een wedstrijd schorsing op. Jordie Briels bewandelt daarentegen de omgekeerde weg, hij keert terug van een schorsing. Aan het thuisduel tegen Emmen van vorig seizoen bewaart Fortuna geen goede herinneringen. Toen werd er met 1-8 verloren.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Gelijkspel Fortuna in eerste partij onder nieuwe trainer
Fortuna Sittard zoekt naar spits
Meespelen Mert bij Fortuna twijfelachtig
De Regt geschorst, Janssen onzeker bij Fortuna
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen