Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe eigenaar voor kasteel Eyckholt, restaurant snel open

Geplaatst opvrijdag 16 juni 2017 - 6:50

Kasteel Eyckholt in Roosteren heeft een nieuwe eigenaar. Ria Joosten uit Neer heeft het pand gekocht. Ze wil het restaurant binnen enkele weken weer openen voor gasten.

Dat schrijft De Limburger. Joosten heeft een catering- en evenementenbedrijf dat vooral in Noord-Limburg actief is. Met het restaurant in Roosteren wil ze in Midden-Limburg verder uitbreiden.

Witwassen
Kasteel Eyckholt werd half april door de rechter failliet verklaard. Het restaurant ging per direct dicht en het pand werd te koop gezet. De toenmalige eigenaar, Pieter H. uit Echt, is hoofdverdachte in een grote fraudezaak. Hij wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en verduistering.

Lees ook: Kasteel Eyckholt te koop, restaurant per direct gesloten

Direct open
De nieuwe eigenaar wil het restaurant zo snel mogelijk weer openen voor gasten. Verbouwingen worden pas op een later tijdstip uitgevoerd. Voorlopig verandert alleen de menukaart; zowel de naam Kasteel Eyckholt als de inrichting en stijl zullen nagenoeg gelijk blijven, belooft de nieuwe eigenaar in de krant.

Joosten is in gesprek met oud-werknemers van het restaurant. Ze hoopt het restaurant op 4 juli weer te openen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

OM: fraudebedrag Pieter H. ligt hoger dan gedacht
Kasteel Eyckholt te koop, restaurant per direct gesloten
Kasteel Eyckholt door rechtbank failliet verklaard
Beslag op huis gemeentesecretaris Leudal
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen