Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe eigenaar voor kasteel Eyckholt, restaurant snel open

Geplaatst opvrijdag 16 juni 2017 - 6:50

Kasteel Eyckholt in Roosteren heeft een nieuwe eigenaar. Ria Joosten uit Neer heeft het pand gekocht. Ze wil het restaurant binnen enkele weken weer openen voor gasten.

Dat schrijft De Limburger. Joosten heeft een catering- en evenementenbedrijf dat vooral in Noord-Limburg actief is. Met het restaurant in Roosteren wil ze in Midden-Limburg verder uitbreiden.

Witwassen
Kasteel Eyckholt werd half april door de rechter failliet verklaard. Het restaurant ging per direct dicht en het pand werd te koop gezet. De toenmalige eigenaar, Pieter H. uit Echt, is hoofdverdachte in een grote fraudezaak. Hij wordt verdacht van witwassen, valsheid in geschrifte en verduistering.

Lees ook: Kasteel Eyckholt te koop, restaurant per direct gesloten

Direct open
De nieuwe eigenaar wil het restaurant zo snel mogelijk weer openen voor gasten. Verbouwingen worden pas op een later tijdstip uitgevoerd. Voorlopig verandert alleen de menukaart; zowel de naam Kasteel Eyckholt als de inrichting en stijl zullen nagenoeg gelijk blijven, belooft de nieuwe eigenaar in de krant.

Joosten is in gesprek met oud-werknemers van het restaurant. Ze hoopt het restaurant op 4 juli weer te openen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

OM: fraudebedrag Pieter H. ligt hoger dan gedacht
Kasteel Eyckholt te koop, restaurant per direct gesloten
Kasteel Eyckholt door rechtbank failliet verklaard
Restaurant La Piazza in Venray failliet
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen