Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe dreun Roda JC: einde seizoen Paulissen

Geplaatst opmaandag 9 oktober 2017 - 20:32

Het seizoen zit erop voor Roda JC-aanvaller Mitchel Paulissen (24). Onderzoek heeft uitgewezen dat zijn voorste kruisband is afgescheurd.

Dat laat de club weten in een statement op de eigen website.

Sparta Rotterdam
De aanvaller raakte uitgerekend in de gewonnen wedstrijd tegen Sparta Rotterdam (1-2) ernstig geblesseerd. Het was de eerste driepunter voor de ploeg uit Kerkrade. Paulissen, product uit eigen jeugdopleiding, kwam dit seizoen zeven keer in actie, scoorde daarin een keer en gaf eenmaal de beslissende pass.

Negen maanden
Zijn herstel duurt normaal gesproken negen maanden, waardoor het seizoen er voor de Kerkradenaar nu al op zit. Datzelfde geldt voor collega-aanvaller Célestin Djim. Ook hij scheurde zijn voorste kruisband af en dus eindigt ook voor de Belgische vleugelflitser het seizoen in mineur.

Dunbezet
De spoeling in de aanvalslinie van Roda JC wordt daarmee erg dun. Vooralsnog moet de club het doen met twee spitsen en drie vleugelaanvallers. Mogelijk komt clubicoon Sanharib Malki daar binnenkort bij; de transfervrije Syrische spits is nog altijd druk bezig om wedstrijdfit te worden en heeft dus nog geen contract getekend bij de club.

Tijdelijke actie: Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌ en maak kans op kaarten Bilzen Mysteries

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen