Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe directeur Euregio Rijn-Maas Noord

Geplaatst opwoensdag 11 december 2019 - 14:35

Maike Hajjoubi wordt vanaf 1 maart 2020 de nieuwe directeur van de Euregio Rijn-Maas Noord. Zij volgt Andy Dritty op.

Die werd eind juni geïnstalleerd als gedeputeerde.

Onderwijsmanager
De 35-jarige Hajjoubi is Duitse en studeert en werkt al bijna zestien jaar in Nederland. Momenteel is zij onderwijsmanager bij Fontys Hogeschool Pedagogiek in Sittard.

Culturele verschillen
Volgens een persbericht van de Euregio heeft zij ruime ervaring als leidinggevende van multiculturele teams en een goed gevoel voor de zakelijke en persoonlijke culturele verschillen tussen de Duitse en Limburgse partners.

Ook heeft ze ervaring met het Europese subsidieprogramma voor grensoverschrijdende projecten, aldus het persbericht.

Samenwerking
De Euregio Rijn-Maas Noord is een samenwerkingsverband van dertien Noord- en Midden-Limburgse gemeenten met Duitse gemeenten in het grensgebied. Daartoe behoren onder meer de steden Mönchengladbach, Krefeld, Düsseldorf en Neuss. Het kantoor van de Euregio is gevestigd in Mönchengladbach.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen