Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe datum voor Feyenoord - VVV-Venlo bekend

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 16:00

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo wordt donderdag 6 december in zijn geheel opnieuw gespeeld.

Het duel werd zondag gestaakt nadat het licht in De Kuip uitviel. Na nog geen twee minuten werd de wedstrijd afgelopen zondag gestaakt.

Lees ook: Het licht gaat uit bij Feyenoord: duel VVV gestaakt

Defect verhelpen
Feyenoord heeft inmiddels de problemen achterhaald die zondag de stroomuitval in het stadion hebben veroorzaakt. De technische dienst van De Kuip heeft enkele dagen nodig om het defect te verhelpen. Een deel van de techniek, onder meer een transformator en meerdere relais, hadden het begeven, laat directeur Jan van Merwijk van De Kuip weten.

Back-up
Een 'back-up' moet er volgens Van Merwijk voor zorgen dat zelfs in het zéér onwaarschijnlijke geval dat dit nog eens overkomt, De Kuip toch heel snel weer de verlichting kan aansturen. Op die manier hoeft een wedstrijd niet gestaakt te worden.

Blij met snel besluit
In het AD meldt Feyenoord-directeur Jan de Jong blij te zijn dat 'dankzij bereidwillige medewerking van KNVB, VVV Venlo en de gemeente' zo snel al een datum kon worden bepaald voor het inhalen van de wedstrijd. Hij complimenteert zowel de supporters van Feyenoord als die van VVV-Venlo voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen