Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe datum voor Feyenoord - VVV-Venlo bekend

Geplaatst opmaandag 5 november 2018 - 16:00

De competitiewedstrijd Feyenoord – VVV-Venlo wordt donderdag 6 december in zijn geheel opnieuw gespeeld.

Het duel werd zondag gestaakt nadat het licht in De Kuip uitviel. Na nog geen twee minuten werd de wedstrijd afgelopen zondag gestaakt.

Lees ook: Het licht gaat uit bij Feyenoord: duel VVV gestaakt

Defect verhelpen
Feyenoord heeft inmiddels de problemen achterhaald die zondag de stroomuitval in het stadion hebben veroorzaakt. De technische dienst van De Kuip heeft enkele dagen nodig om het defect te verhelpen. Een deel van de techniek, onder meer een transformator en meerdere relais, hadden het begeven, laat directeur Jan van Merwijk van De Kuip weten.

Back-up
Een 'back-up' moet er volgens Van Merwijk voor zorgen dat zelfs in het zéér onwaarschijnlijke geval dat dit nog eens overkomt, De Kuip toch heel snel weer de verlichting kan aansturen. Op die manier hoeft een wedstrijd niet gestaakt te worden.

Blij met snel besluit
In het AD meldt Feyenoord-directeur Jan de Jong blij te zijn dat 'dankzij bereidwillige medewerking van KNVB, VVV Venlo en de gemeente' zo snel al een datum kon worden bepaald voor het inhalen van de wedstrijd. Hij complimenteert zowel de supporters van Feyenoord als die van VVV-Venlo voor de wijze waarop zij deze zeer teleurstellende avond hebben ondergaan.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen