Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe datum uitroepen carnavalsprins na ongeval

Geplaatst opzondag 12 januari 2020 - 20:49

V.V. De Haverbüle uit Munstergeleen heeft een nieuwe datum voor het uitroepen van de nieuwe jeugdprins(es) en prins. Door een ongeval met een vrijwilliger gingen de geplande activiteiten dit weekend niet door.

Het ernstig ongeval gebeurde zaterdag tijdens het opbouwen van de zaal.

Ladder
Een vrijwilliger was bezig met het versieren van het gemeenschapshuis toen hij van een ladder viel. Een traumahelikopter werd opgeroepen om het slachtoffer naar het ziekenhuis te brengen. Hoe het nu met de gewonde gaat, is niet bekend.

Lees ook: Carnavalsvereniging schrapt evenementen na ongeval

Veel steun
Door het ongeval schrapte de carnavalsvereniging alle activiteiten voor dat weekend. De uitroeping van de nieuwe prins stond zaterdagavond gepland en op zondagmiddag zou een kinderzitting zijn. "Mede door en met alle steun is het mogelijk om beide activiteiten alsnog te laten plaatsvinden."

Op zaterdag 18 januari wordt zowel de nieuwe jeugdprins(es) als de nieuwe prins uitgeroepen. Het programma start om 16:00 uur in gemeenschapshuis 't Trefpunt.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen