Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe datingshow: Tegelse Marvin op zoek naar droomman

Geplaatst opdonderdag 12 november 2020 - 16:36

De Tegelse Marvin Wijnans (29) schittert vanaf 16 december in een nieuw datingprogramma Prince Charming. Daarin gaat de vrijgezel op zoek naar zijn droomman.

Dat maakte RTL woensdag bekend.

Missend puzzelstukje
Marvin lijkt het allemaal voor elkaar te hebben: hij brengt zijn vrije tijd door met vrienden en familie, is vaak te vinden in de sportschool, heeft een passie voor paarden, is een ware kattenliefhebber en werkt bij een internationale farmaceutische groothandel. Maar toch mist hij één puzzelstukje: de ware liefde.

Daten in Sicilië
Na een succesvolle eerste seizoen van The Bachelorette komt RTL met een datingshow waarin Marvin tien vrijgezelle mannen in een palazzo op Sicilië beter leert kennen. In elke aflevering gaat Prince Charming op dates: solo en in een groep. Maar mogelijk bloeit er binnen de groep ook liefde op.

'Stropdassenceremonie'
Aan het eind van iedere aflevering stuurt Marvin minimaal één man waar hij de minste klik mee heeft naar huis toe tijdens een 'stropdassenceremonie'. In zijn zoektocht naar de ware liefde hoopt Marvin een loyale, betrouwbare en zelfverzekerde man te vinden.

Prins op het witte paard
"Dat ik Prince Charming mag zijn, vind ik echt een eer en ik hoop oprecht dat de ware man er voor mij tussen zit. Ik heb meerdere langere, maar ook lastige relaties gehad. Hierdoor heb ik geleerd waar ik naar op zoek ben, maar vooral ook wat ik niet zoek in een relatie. Juist omdat ik dit nu heel duidelijk voor ogen heb, sta ik nu open voor iemand die mij kan bieden wat ik nodig heb. Ik ben klaar voor de liefde en hoop mijn prins op het witte paard te vinden", zegt Marvin.

Videoland
De show komt niet geheel uit de lucht vallen. Prince Charming kent ook al seizoenen in Amerika en Duitsland. Het datingprogramma is vanaf 16 december wekelijks te zien bij Videoland.

Videoland
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

De eerste aflevering van Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden is zaterdag 28 november om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen