Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe carnavalslekkernij: Jägermeisterworst

Geplaatst opdinsdag 21 februari 2017 - 9:59

De Venlose natuurslager Toine Schreinemachers heeft speciaal voor de vastelaovend een lekkernij gemaakt. Een droogworst met Jägermeister.

De worst is Naate Raaf Druugwors gedoopt, zo schrijft de slager op Facebook.

Jägermeister
Een jaar eerder experimenteerde Schreinemachers ook al eens met het digestiefje. Toen maakte hij bloedworst met Jägermeister. "De Naate Raaf, een underground carnavalsclubje uit Venlo, vroeg vorig jaar of ik zin had om dat te proberen", zegt hij in een interview met Munchies. Dit jaar geeft hij zijn experiment een vervolg en wordt de bloedworst vervangen door droogworst.

'Slager van extremen'
Schreinemachers zegt verder in het interview dat hij niet vies is van dit soort gerechten. Zo staat hij naar eigen zeggen bekend 'slager van extremen'. Zo maakte hij eerder al eens worst met haring. "Voor een barbecue bij een coffeeshop maakte ik wietworst. Ik maakte eerder ook balkenbreikroketten en stond op Lowlands eens een half varken uit te benen met een cirkelzaag."

Meer carnavalsnieuws? Kijk dan ook op L11 Alaaf.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Winkeliers luiden noodklok over tekort aan parkeerplaatsen
Geflopte kerstmarkt geschrapt in Venlo
Stadscomité wil betere spreiding van publiek op Parade
Carnavalskoorts is het grootst in Venlo en Venray
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen