Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe brouwmeester voor Gulpener bierbrouwerij

Geplaatst opdinsdag 20 oktober 2015 - 9:47

De Gulpener bierbrouwerij heeft vanaf 1 november een nieuwe brouwmeester. Met Steven van den Berg haalt het familiebedrijf naar eigen zeggen een ervaren en creatieve brouwmeester in huis.

De 45-jarige Van den Berg groeide op in Gelderland en kreeg zijn 'liefde voor goed eten en fijne drank met de paplepel binnen'.

Bierbrouwen
Steven van den Berg heeft ervaring opgedaan bij Palm Brouwerij en als docent Biochemische- en Brouwerijtechnologie aan de Hogeschool Gent. Daarna werkte hij als directielid bij brouwerij Christoffel en is hij kwaliteitsmanager bij Jopen Brouwerij geweest.

Steven van den Berg begint officieel op 1 november.

Steven van den Berg.
Foto: Gulpener

Uitbreiding
De Gulpener bierbrouwerij gaat volgend jaar een bezoekerscentrum met horecagelegenheid bouwen op het brouwerijterrein ten noorden van de Rijksweg in Gulpen. De werkplaats wordt daarvoor verplaatst naar een andere locatie op het fabrieksterrein. Ook de tuin bij het bezoekerscentrum wordt uitgebreid en aangevuld met een terras.

Lees ook: Welk Limburgs bockbiertje is het lekkerst?

Advertentie
Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
Uitgelicht
Wat komt er op L1?

Daar hebben we de handige programmagids van L1 voor. Hier zie je direct hoe laat je favoriete programma op L1 TV of L1 Radio begint!

Kijk in de programmagids van L1
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Scheidend directeur Gulpener brouwerij geridderd
Gulpener krijgt belevingscentrum met biertuin
Gulpenaar ontwikkelt glas speciaal voor bierproeverijen
Provincie steekt ton in bierbrouwerij Gulpen
Uit eigen keuken
1Limburg De A2 tunnel
Uitgelicht
Stuur ons je foto’s van het A2-project

Het stadsbeeld rond de A2 in Maastricht is door de aanleg van de A2-tunnel ingrijpend veranderd. We zijn op zoek naar foto's van de A2 en het omliggende gebied in Maastricht vóór, tijdens en na het project.

Upload je foto's
1Limburg Verkiezingen 2018
Uitgelicht
Volg de gemeenteraadsverkiezingen op 1Limburg en L1

Op 21 maart gaan 30 van de 33 Limburgse gemeenten naar de stembus. In deze rubriek vind je het laatste verkiezingsnieuws uit de provincie.

Verkiezingsrubriek
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen