Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe bolide Red Bull krijgt vorm: Verstappen past stoeltje

Geplaatst opwoensdag 15 februari 2017 - 16:26

Max Verstappen en zijn teamgenoot Daniel Ricciardo hebben hun stoeltjes laten aanmeten voor de nieuwe bolide van Red Bull Racing.

De twee coureurs hebben dinsdag hun stoeltje laten schuimen in de fabriek in het Engelse Milton Keynes, zo meldt F1today. De komende dagen wordt de laatste hand gelegd aan de op maat gemaakte stoeltjes, zodat ze vervolgens in de racewagen kunnen worden geplaatst.

RB13
De koningsklasse van de autosport ontwaakt langzaam uit zijn winterslaap. Red Bull presenteert op zondag 26 februari de nieuwe bolide waarmee de Oostenrijkse renstal komend seizoen wil vlammen.

Lees ook: Presentatie nieuwe bolide Max Verstappen op 26 februari

Testdag
Een dag later vindt de eerste testdag plaats. Daniel Ricciardo mag dan de eerste rondjes afwerken in de nieuwe RB13 op het circuit van Barcelona. Verstappen stapt op 28 februari voor het eerst achter het stuur van de nieuwe bolide van de Oostenrijkse renstal.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Ricciardo: 'Max heeft me naar een hoger niveau getild'
Roep om meer grindbakken na straf Verstappen
Verveelde Verstappen kan niet wachten tot F1-seizoen begint
Red Bull-baas: uitvalbeurten goed voor karakter van Max
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen