Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Bib Gourmands voor Limburgse restaurants

Geplaatst opdonderdag 7 november 2019 - 14:46

Bandenkoning en restaurantbeoordelaar Michelin heeft in Limburg twee nieuwe restaurants een Bib Gourmand toegekend.

In totaal zijn er nu 17 zaken in Limburg waar voor 39 euro een driegangenmaaltijd kan worden gegeten die volgens de bandenfabrikant 'een onweerstaanbare verhouding tussen prijs, kwaliteit en plezier' biedt.

Budgetbroertje van de ster
De nieuwe namen op de lijst zijn Gaar in Meerssen en De Beejekurf in Venray. Geen van de Limburgse zaken die al een 'Bib' hadden, raaken er een kwijt. In totaal zijn er in Nederland nu 133 restaurants die mogen prijken met het budgetbroertje van de befaamde Michelinster.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen