Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe bestemmingen naar winterzon vanaf Airport Weeze

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 11:51

Vanaf komende week is het mogelijk om vanaf vliegveld Weeze naar vijf nieuwe bestemmingen te vliegen.

Het nieuwe winter vliegschema op de Duitse luchthaven net over de grens bij Well gaat zondag, met de overgang naar de wintertijd, officieel in.

Winterzon
Luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt vanaf maandag twee keer per week naar Eilat/Owda aan de Rode Zee. Het is de eerste lijnvlucht verbinding tussen Weeze en Israël. Daarnaast kunnen reizigers deze winter voor het eerst ook rechtstreeks naar Tanger en Rabat in Marokko vliegen.

Vanaf 2 november verzorgt het Duitse Small Planet Airlines bovendien vluchten vanaf Weeze naar Hurghada in Egypte.

Minder warm
Orada in Roemenië is de vijfde nieuwe bestemming tijdens de winterperiode vanaf vliegveld Weeze. Ryanair gaat drie keer per week op deze stad met 200.000 inwoners direct aan de Hongaarse grens vliegen.

Door de toenemende vraag van zowel zakelijke als toeristische reizigers is bovendien besloten om de lijnvlucht naar München tijdens de winter voort te zetten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen