Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe bestemmingen naar winterzon vanaf Airport Weeze

Geplaatst opvrijdag 27 oktober 2017 - 11:51

Vanaf komende week is het mogelijk om vanaf vliegveld Weeze naar vijf nieuwe bestemmingen te vliegen.

Het nieuwe winter vliegschema op de Duitse luchthaven net over de grens bij Well gaat zondag, met de overgang naar de wintertijd, officieel in.

Winterzon
Luchtvaartmaatschappij Ryanair vliegt vanaf maandag twee keer per week naar Eilat/Owda aan de Rode Zee. Het is de eerste lijnvlucht verbinding tussen Weeze en Israël. Daarnaast kunnen reizigers deze winter voor het eerst ook rechtstreeks naar Tanger en Rabat in Marokko vliegen.

Vanaf 2 november verzorgt het Duitse Small Planet Airlines bovendien vluchten vanaf Weeze naar Hurghada in Egypte.

Minder warm
Orada in Roemenië is de vijfde nieuwe bestemming tijdens de winterperiode vanaf vliegveld Weeze. Ryanair gaat drie keer per week op deze stad met 200.000 inwoners direct aan de Hongaarse grens vliegen.

Door de toenemende vraag van zowel zakelijke als toeristische reizigers is bovendien besloten om de lijnvlucht naar München tijdens de winter voort te zetten.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen