Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Nieuwe attractie Toverland heeft last van haperende start

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 10:54

Fenix, de nieuwe attractie van Toverland in Sevenum, kent een valse start.

De splinternieuwe achtbaan heeft zaterdagochtend namelijk moeite met de start van de eerste vlucht. "Er is een softwareprobleem en we proberen nu met man en macht de verbinding te herstellen", vertelt een woordvoerdster van Toverland.

Themagebieden
De attractie is onderdeel van een van de twee nieuwe themagebieden in het Sevenumse pretpark, dat daardoor anderhalf keer zo groot wordt. Donderdag werd de uitbreiding officieel gepresenteerd. Bezoekers kunnen zich vanaf zaterdag wanen in het nieuwe gebied.

Lees ook: Toverland opent themagebieden Port Laguna en Avalon

Wing coaster
Begin juni werd de eerste testrit met de 41 meter hoge attractie gemaakt. Het is een zogeheten wing coaster, waar de bezoekers niet in een karretje bovenop de achtbaan zitten, maar aan stangen links en rechts naast de baan hangen.

Flesjes water
Hoelang het gaat duren voordat de bezoekers drie keer over de kop kunnen gaan in de nieuwe attractie, is nog niet bekend. De wachtende mensen krijgen flesjes water aangeboden om in ieder geval de dorst te lessen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen