Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe attractie Toverland heeft last van haperende start

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 10:54

Fenix, de nieuwe attractie van Toverland in Sevenum, kent een valse start.

De splinternieuwe achtbaan heeft zaterdagochtend namelijk moeite met de start van de eerste vlucht. "Er is een softwareprobleem en we proberen nu met man en macht de verbinding te herstellen", vertelt een woordvoerdster van Toverland.

Themagebieden
De attractie is onderdeel van een van de twee nieuwe themagebieden in het Sevenumse pretpark, dat daardoor anderhalf keer zo groot wordt. Donderdag werd de uitbreiding officieel gepresenteerd. Bezoekers kunnen zich vanaf zaterdag wanen in het nieuwe gebied.

Lees ook: Toverland opent themagebieden Port Laguna en Avalon

Wing coaster
Begin juni werd de eerste testrit met de 41 meter hoge attractie gemaakt. Het is een zogeheten wing coaster, waar de bezoekers niet in een karretje bovenop de achtbaan zitten, maar aan stangen links en rechts naast de baan hangen.

Flesjes water
Hoelang het gaat duren voordat de bezoekers drie keer over de kop kunnen gaan in de nieuwe attractie, is nog niet bekend. De wachtende mensen krijgen flesjes water aangeboden om in ieder geval de dorst te lessen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen