Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe attractie Toverland heeft last van haperende start

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 10:54

Fenix, de nieuwe attractie van Toverland in Sevenum, kent een valse start.

De splinternieuwe achtbaan heeft zaterdagochtend namelijk moeite met de start van de eerste vlucht. "Er is een softwareprobleem en we proberen nu met man en macht de verbinding te herstellen", vertelt een woordvoerdster van Toverland.

Themagebieden
De attractie is onderdeel van een van de twee nieuwe themagebieden in het Sevenumse pretpark, dat daardoor anderhalf keer zo groot wordt. Donderdag werd de uitbreiding officieel gepresenteerd. Bezoekers kunnen zich vanaf zaterdag wanen in het nieuwe gebied.

Lees ook: Toverland opent themagebieden Port Laguna en Avalon

Wing coaster
Begin juni werd de eerste testrit met de 41 meter hoge attractie gemaakt. Het is een zogeheten wing coaster, waar de bezoekers niet in een karretje bovenop de achtbaan zitten, maar aan stangen links en rechts naast de baan hangen.

Flesjes water
Hoelang het gaat duren voordat de bezoekers drie keer over de kop kunnen gaan in de nieuwe attractie, is nog niet bekend. De wachtende mensen krijgen flesjes water aangeboden om in ieder geval de dorst te lessen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen