Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe assistent: Verberne begint aan derde periode bij MVV

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 14:02

De nieuwbakken MVV-hoofdtrainer Klaas Wels wordt in het aankomend seizoen geassisteerd door Maurice Verberne.

Verberne volgt Regillio Vrede, wiens éénjarig contract bij MVV afliep, op en ondertekent een contract voor twee seizoenen bij de Sterrendragers. Het wordt zijn derde dienstverband bij MVV.

Speler en assistent
Als speler speelde Verberne tussen 2003 en 2005 in totaal 48 wedstrijden in de MVV-defensie. Het was zijn laatste avontuur als profvoetballer, voordat hij zich op het trainerschap stortte. Tussen 2009 en 2013 was hij assistent-trainer bij MVV en nam hij zelfs op interim-basis de leiding over.

Vervolgens was Verberne assistent bij FC Eindhoven, Roda JC - waar hij ook nog vijf duels als interim-coach voor de groep stond - en Helmond Sport. Nu keert de Brabander weer terug in de Geusselt.

Wels
Verberne en Klaas Wels, de nieuwe hoofdtrainer die overkomt van TOP Oss, kennen elkaar goed. In het seizoen 1994/1995 speelden de twee samen bij FC Den Bosch.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen