Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe assistent: Verberne begint aan derde periode bij MVV

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 14:02

De nieuwbakken MVV-hoofdtrainer Klaas Wels wordt in het aankomend seizoen geassisteerd door Maurice Verberne.

Verberne volgt Regillio Vrede, wiens éénjarig contract bij MVV afliep, op en ondertekent een contract voor twee seizoenen bij de Sterrendragers. Het wordt zijn derde dienstverband bij MVV.

Speler en assistent
Als speler speelde Verberne tussen 2003 en 2005 in totaal 48 wedstrijden in de MVV-defensie. Het was zijn laatste avontuur als profvoetballer, voordat hij zich op het trainerschap stortte. Tussen 2009 en 2013 was hij assistent-trainer bij MVV en nam hij zelfs op interim-basis de leiding over.

Vervolgens was Verberne assistent bij FC Eindhoven, Roda JC - waar hij ook nog vijf duels als interim-coach voor de groep stond - en Helmond Sport. Nu keert de Brabander weer terug in de Geusselt.

Wels
Verberne en Klaas Wels, de nieuwe hoofdtrainer die overkomt van TOP Oss, kennen elkaar goed. In het seizoen 1994/1995 speelden de twee samen bij FC Den Bosch.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen