Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe assistent: Verberne begint aan derde periode bij MVV

Geplaatst opwoensdag 16 juni 2021 - 14:02

De nieuwbakken MVV-hoofdtrainer Klaas Wels wordt in het aankomend seizoen geassisteerd door Maurice Verberne.

Verberne volgt Regillio Vrede, wiens éénjarig contract bij MVV afliep, op en ondertekent een contract voor twee seizoenen bij de Sterrendragers. Het wordt zijn derde dienstverband bij MVV.

Speler en assistent
Als speler speelde Verberne tussen 2003 en 2005 in totaal 48 wedstrijden in de MVV-defensie. Het was zijn laatste avontuur als profvoetballer, voordat hij zich op het trainerschap stortte. Tussen 2009 en 2013 was hij assistent-trainer bij MVV en nam hij zelfs op interim-basis de leiding over.

Vervolgens was Verberne assistent bij FC Eindhoven, Roda JC - waar hij ook nog vijf duels als interim-coach voor de groep stond - en Helmond Sport. Nu keert de Brabander weer terug in de Geusselt.

Wels
Verberne en Klaas Wels, de nieuwe hoofdtrainer die overkomt van TOP Oss, kennen elkaar goed. In het seizoen 1994/1995 speelden de twee samen bij FC Den Bosch.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond