Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe app is primeur voor Arcen

Geplaatst opwoensdag 8 juli 2015 - 17:03

Arcen heeft de primeur voor de nieuwe Layar app. Het dorp is de proeftuin voor een concept dat heel Nederland moet veroveren.

Via een smartphone en een gratis app kun je driedimensionaal informatie krijgen over attracties, bezienswaardigheden, horeca en lokale bedrijven.

Layar app
De Layar app werkt met de camera van een smartphone; door de telefoon rond te bewegen komt allerlei informatie in beeld. Vervolgens kan de gebruiker via gps naar de locatie worden gestuurd. Heel anders dan via een papieren stadsgids...

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Kasteeltuinen Arcen weer in trek
Kasteeltuinen Arcen op zoek naar nieuwe apen
Google Glass-routes in Limburg in de ijskast
75.000 bloembollen geplant bij Kasteeltuinen
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen