Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe app is primeur voor Arcen

Geplaatst opwoensdag 8 juli 2015 - 17:03

Arcen heeft de primeur voor de nieuwe Layar app. Het dorp is de proeftuin voor een concept dat heel Nederland moet veroveren.

Via een smartphone en een gratis app kun je driedimensionaal informatie krijgen over attracties, bezienswaardigheden, horeca en lokale bedrijven.

Layar app
De Layar app werkt met de camera van een smartphone; door de telefoon rond te bewegen komt allerlei informatie in beeld. Vervolgens kan de gebruiker via gps naar de locatie worden gestuurd. Heel anders dan via een papieren stadsgids...

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Kasteeltuinen Arcen weer in trek
Kasteeltuinen Arcen op zoek naar nieuwe apen
Google Glass-routes in Limburg in de ijskast
75.000 bloembollen geplant bij Kasteeltuinen
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen