Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe ambulancepost Bergen in gebruik: betere ligging

Geplaatst opdonderdag 30 april 2020 - 16:55

Een nieuwe ambulancepost in Bergen is donderdag officieel in gebruik genomen. Ambulances kunnen door de betere ligging sneller ter plaatse zijn in de regio.

De ambulancepost van Ambulancezorg Limburg-Noord ligt nu op industrieterrein De Flammert.

Aanrijtijden
In 2018 verdween in Gennep de ambulancepost. Daardoor waren de aanrijtijden rond Gennep langer en kwam de verplichte landelijke norm voor aanrijtijden in gevaar. Op aandringen van de toenmalige burgemeester Peter de Koning is er een nieuwe post in Bergen bijgekomen. Daarmee moeten de aanrijtijden in de gemeente aanzienlijk verbeterd worden.

Een ambulanceteam bemant de nieuwe post 24 uur en 7 dagen. Het gebouw is volgens AmbulanceZorg duurzaam en ecologisch gebouwd.

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen