Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Action-achtige winkelketen begint in Limburg

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 6:00

Twee Aziatische investeerders openen begin volgend jaar een grote winkel met onder meer huishoudelijke artikelen in het centrum van Geleen.

Dat schrijven de Limburgse kranten donderdag. Het gaat om een zogeheten discounter, ter vergelijken met Action. De ondernemers willen vanuit Geleen snel uitbreiden in Limburg en Brabant.

Soort Action
Dat heeft Apple Brouwers, adviseur van de Aziatische investeerders, laten weten. De winkel gaat The Super Discount Store heten. In het assortiment worden onder meer huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding, tassen en elektrische apparatuur opgenomen.

Volgens Brouwers kunnen ze er lage prijzen hanteren, omdat ze direct inkopen bij Chinese fabrikanten. De winkel komt in de voormalige Hema aan de Gravenstraat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aldi vangt opnieuw bot in Heerlen
Verhuurder winkelpanden komt er niet uit met V&D
Streetwise-aanpak lege winkels vindt navolging
Echt-Susteren mag naar rechter voor onteigening pand
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten