Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Action-achtige winkelketen begint in Limburg

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 6:00

Twee Aziatische investeerders openen begin volgend jaar een grote winkel met onder meer huishoudelijke artikelen in het centrum van Geleen.

Dat schrijven de Limburgse kranten donderdag. Het gaat om een zogeheten discounter, ter vergelijken met Action. De ondernemers willen vanuit Geleen snel uitbreiden in Limburg en Brabant.

Soort Action
Dat heeft Apple Brouwers, adviseur van de Aziatische investeerders, laten weten. De winkel gaat The Super Discount Store heten. In het assortiment worden onder meer huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding, tassen en elektrische apparatuur opgenomen.

Volgens Brouwers kunnen ze er lage prijzen hanteren, omdat ze direct inkopen bij Chinese fabrikanten. De winkel komt in de voormalige Hema aan de Gravenstraat.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Aldi vangt opnieuw bot in Heerlen
Verhuurder winkelpanden komt er niet uit met V&D
Streetwise-aanpak lege winkels vindt navolging
Echt-Susteren mag naar rechter voor onteigening pand
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen