Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe Action-achtige winkelketen begint in Limburg

Geplaatst opdonderdag 10 december 2015 - 6:00

Twee Aziatische investeerders openen begin volgend jaar een grote winkel met onder meer huishoudelijke artikelen in het centrum van Geleen.

Dat schrijven de Limburgse kranten donderdag. Het gaat om een zogeheten discounter, ter vergelijken met Action. De ondernemers willen vanuit Geleen snel uitbreiden in Limburg en Brabant.

Soort Action
Dat heeft Apple Brouwers, adviseur van de Aziatische investeerders, laten weten. De winkel gaat The Super Discount Store heten. In het assortiment worden onder meer huishoudelijke artikelen, speelgoed, kleding, tassen en elektrische apparatuur opgenomen.

Volgens Brouwers kunnen ze er lage prijzen hanteren, omdat ze direct inkopen bij Chinese fabrikanten. De winkel komt in de voormalige Hema aan de Gravenstraat.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Aldi vangt opnieuw bot in Heerlen
Verhuurder winkelpanden komt er niet uit met V&D
Streetwise-aanpak lege winkels vindt navolging
Echt-Susteren mag naar rechter voor onteigening pand
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen