Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanwinst voor volleybalclub FAST

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2020 - 10:43

Lisan Siemonsma is als veertiende volleybalster aan de selectie van eredivisonist FAST toegevoegd.

Lisan Siemonsma heeft reeds een aantal keren bij de Gennepse club meegetraind. Aanstaande zondag is ze meteen inzetbaar in de uitwedstrijd tegen VC Sneek.

Geen onbekende
De middenaanvalster is niet geheel onbekend . De 22-jarige in Sneek geboren volleybalster speelde tot 2019 voor FAST. In verband met haar studie speelde Siemonsma tot voor kort in haar studieplaats Wageningen.

Via Wageningen naar Gennep
Haar kwaliteiten werden opgemerkt door FAST-trainer Ivo Martinovic. Hij wist de volleybalster over te halen om uiteindelijk voor de Brabants-Limburgse eredivisionist te komen spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen