Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanwinst voor volleybalclub FAST

Geplaatst opvrijdag 9 oktober 2020 - 10:43

Lisan Siemonsma is als veertiende volleybalster aan de selectie van eredivisonist FAST toegevoegd.

Lisan Siemonsma heeft reeds een aantal keren bij de Gennepse club meegetraind. Aanstaande zondag is ze meteen inzetbaar in de uitwedstrijd tegen VC Sneek.

Geen onbekende
De middenaanvalster is niet geheel onbekend . De 22-jarige in Sneek geboren volleybalster speelde tot 2019 voor FAST. In verband met haar studie speelde Siemonsma tot voor kort in haar studieplaats Wageningen.

Via Wageningen naar Gennep
Haar kwaliteiten werden opgemerkt door FAST-trainer Ivo Martinovic. Hij wist de volleybalster over te halen om uiteindelijk voor de Brabants-Limburgse eredivisionist te komen spelen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen