Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanrijding na dodelijk ongeval op A73

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 21:20

In de file die dinsdagavond ontstond na een dodelijk ongeval op de A73, is er opnieuw een ongeluk gebeurd. Twee auto's kwamen hard met elkaar in botsing.

Een taxi reed ter hoogte van Sint Odiliënberg hard tegen een andere personenauto aan. Volgens een correspondent ter plaatse raakte er zeker een iemand gewond.

Lees ook: Vrouw overleden bij zwaar ongeval op A73

Roertunnel gesloten
De taxi zelf is zwaar beschadigd door de botsing. Door dit tweede ongeval is ook in zuidelijke richting de Roertunnel gesloten. Eerder op de avond overleed er een vrouw tijdens een zwaar ongeval op de A73 ter hoogte van Maasbracht. De snelweg is in zuidelijke richting afgesloten. Naar verwachting duurt het zeker tot middernacht voordat de weg wordt vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen