Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanrijding na dodelijk ongeval op A73

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 21:20

In de file die dinsdagavond ontstond na een dodelijk ongeval op de A73, is er opnieuw een ongeluk gebeurd. Twee auto's kwamen hard met elkaar in botsing.

Een taxi reed ter hoogte van Sint Odiliënberg hard tegen een andere personenauto aan. Volgens een correspondent ter plaatse raakte er zeker een iemand gewond.

Lees ook: Vrouw overleden bij zwaar ongeval op A73

Roertunnel gesloten
De taxi zelf is zwaar beschadigd door de botsing. Door dit tweede ongeval is ook in zuidelijke richting de Roertunnel gesloten. Eerder op de avond overleed er een vrouw tijdens een zwaar ongeval op de A73 ter hoogte van Maasbracht. De snelweg is in zuidelijke richting afgesloten. Naar verwachting duurt het zeker tot middernacht voordat de weg wordt vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen