Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanrijding na dodelijk ongeval op A73

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 21:20

In de file die dinsdagavond ontstond na een dodelijk ongeval op de A73, is er opnieuw een ongeluk gebeurd. Twee auto's kwamen hard met elkaar in botsing.

Een taxi reed ter hoogte van Sint Odiliënberg hard tegen een andere personenauto aan. Volgens een correspondent ter plaatse raakte er zeker een iemand gewond.

Lees ook: Vrouw overleden bij zwaar ongeval op A73

Roertunnel gesloten
De taxi zelf is zwaar beschadigd door de botsing. Door dit tweede ongeval is ook in zuidelijke richting de Roertunnel gesloten. Eerder op de avond overleed er een vrouw tijdens een zwaar ongeval op de A73 ter hoogte van Maasbracht. De snelweg is in zuidelijke richting afgesloten. Naar verwachting duurt het zeker tot middernacht voordat de weg wordt vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen