Overslaan en naar de inhoud gaan

Nieuwe aanrijding na dodelijk ongeval op A73

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 21:20

In de file die dinsdagavond ontstond na een dodelijk ongeval op de A73, is er opnieuw een ongeluk gebeurd. Twee auto's kwamen hard met elkaar in botsing.

Een taxi reed ter hoogte van Sint Odiliënberg hard tegen een andere personenauto aan. Volgens een correspondent ter plaatse raakte er zeker een iemand gewond.

Lees ook: Vrouw overleden bij zwaar ongeval op A73

Roertunnel gesloten
De taxi zelf is zwaar beschadigd door de botsing. Door dit tweede ongeval is ook in zuidelijke richting de Roertunnel gesloten. Eerder op de avond overleed er een vrouw tijdens een zwaar ongeval op de A73 ter hoogte van Maasbracht. De snelweg is in zuidelijke richting afgesloten. Naar verwachting duurt het zeker tot middernacht voordat de weg wordt vrijgegeven.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Bekendmaking LVK-Finalisten
Uitgelicht
Bekendmaking finalisten LVK 2020 live op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook

De uitzending die je niet wilt missen! Het moment dat 60 halvefinalisten van het LVK in ultieme spanning zitten. Zaterdag 1 februari gaan vier verslaggevers de provincie in om de 20 finalisten van het LVK 2020 te verrassen. En dan is het feest!

Luister én kijk dit jaar mee op zaterdag 1 februari tussen 12:00 en 16:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook!

Meer over de uitzending
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen